De levensboom van de zusters Franciscanessen 'Alles voor Allen' uit Breda wordt ingezegend door diaken Vincent de Haas op begraafplaats Zuylen.
Volledig scherm
PREMIUM
De levensboom van de zusters Franciscanessen 'Alles voor Allen' uit Breda wordt ingezegend door diaken Vincent de Haas op begraafplaats Zuylen. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Het werk van de Franciscanessen in Breda is voltooid. Diaken Vincent de Haas: ‘Alles wat de zusters hebben, wordt toevertrouwd aan God’

BREDA - Op symbolische wijze heeft de Bredase congregatie van de Franciscanessen dinsdag afscheid genomen van hun werk op aarde. Een bronzen boom op begraafplaats Zuylen is een blijvende herinnering.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.