At Noon opende begin dit jaar tegenover het gerechtsgebouw in Breda.
Volledig scherm
PREMIUM
At Noon opende begin dit jaar tegenover het gerechtsgebouw in Breda. © Foto: Ramon Mangold

Het moet beter kunnen bij Brasserie At Noon in Breda

EetrecensieHoewel bij restaurant At Noon een chef met een behoorlijke staat van dienst in de keuken staat, worden onze redelijk hooggespannen verwachtingen deze avond niet helemaal waargemaakt.

Mijn gaste herinnert zich dat er begin dit jaar bij de opening van At Noon flink wat reclame is gemaakt voor het restaurant, gevestigd tegenover het nieuwe gerechtsgebouw in Breda, op de hoek van de Stationslaan en de Belcrumweg. Ze heeft er sindsdien een keer geluncht, maar daar was ze niet zo heel erg over te spreken. Benieuwd dus wat deze woensdagavond brengt.

 1. Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  BREDA - De flinke politie-actie vrijdagavond in Breda heeft 55.000 euro en kilo's aan harddrugs opgeleverd. De politie had daarbij waarschuwingsschoten gelost. Een arrestatieteam viel een woning aan de Middellaan in Breda binnen en eerder werd een auto op de A58 tot stilstand gebracht. In een verborgen ruimte van de auto vond de politie een tas met geld, ongeveer 15.000 euro, en een tas met ongeveer vijf kilo MDMA. In de woning werd nog veel meer gevonden. In totaal zijn drie mannen aangehouden.
 2. Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’
  PREMIUM

  Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’

  OUDENBOSCH/ACHTMAAL - Na elkaar weken, soms maanden, niet gezien te hebben, kwam vrijdagavond eindelijk het verlossende woord voor families die deels in België en deels in Nederland wonen. Pieter de Crem, Belgische Minister van Binnenlandse Zaken deelde het heugelijke nieuws dat familiebezoek over de grens vanaf zaterdag weer mag. ,,Iedereen is in de wolken", vertelt Hielke van Klinken-Maagdenburg.

In samenwerking met indebuurt Breda