Volledig scherm
Helden van Oranje 2018 met Danny de Munk. © Johan Wouters / Pix4Profs

Helden van Oranje keert in de Koningsnacht terug naar Breepark

BREDA - Wie met een knal de koningsnacht in wil gaan kan vrijdag 26 april weer terecht bij het Helden van Oranje-spektakel in de evenementenhal op Breepark.

Breepark kondigt een aantal landelijk en regionaal bekende artiesten aan voor het Hollandse Hits-evenement, onder wie Xander de Buisonjé, Snollebollekes, Wesley Klein, Tino Martin, Tim Douwsma, Henk Dissel en Wesly Bronkhorst. 

De Nederlandstalige concertavond, volgens Breepark ‘een muzikale ode aan onze koning’, begint om 18.00 uur en duurt tot 01.00 uur. beleven. De evenementenhal biedt ruimte aan 13.000 bezoekers.

Kaarten kosten – inclusief servicekosten - een tientje (5 voor 40 euro) en zijn hier te koop. Voor het evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Volledig scherm
Helden van Oranje © Breepark
  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda