Eigenaar Arris Boogaard (l) en chef-kok Roel van Druten achter de bar bij El Patio in Breda. De Spaanse hammen hangen al klaar. Vanaf komende weekend zal de bar ook vol staan met pintxos.
Volledig scherm
Eigenaar Arris Boogaard (l) en chef-kok Roel van Druten achter de bar bij El Patio in Breda. De Spaanse hammen hangen al klaar. Vanaf komende weekend zal de bar ook vol staan met pintxos. © Paul Verlinden

Hartje Breda: prikkers tellen bij El Patio

BREDA - Of het systeem met de prikkers in Breda ook werkt, moet nog blijken. Maar eigenaar Arris Boogaard en chef-kok Roel van Druten van El Patio Pintxos y Vinos willen hun gasten graag vertrouwen. Dus leggen de gasten straks zelf hun pintxos op hun bordje bij de bar en bewaren ze zelf de prikkers om daarmee af te rekenen. Een gele prikker staat voor 2 euro, een rode voor 3 euro et cetera. 

In samenwerking met indebuurt Breda