Hardwell sluit 3FM dj’s op in Glazen Huis

BREDA - Dj Hardwell sluit zondag 18 december de deur van het Glazen Huis achter 3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende. Met het opsluiten van de twee geeft de wereldberoemde dj het startschot voor 3FM Serious Request 2016. Domien en Frank verblijven tot en met kerstavond op de Grote Markt in Breda. Op een lege maag maken ze non-stop live radio en tv, zijn continu online en volgen de acties in het land op de voet. NPO 3FM vraagt hiermee aandacht voor longontsteking: een stille ramp die jaarlijks 900.000 kinderlevens eist.

Domien maakte dit maandagmorgen bekend op NPO 3FM. De ochtenddj sprak met de in Breda geboren en getogen Hardwell: “Ik ben heel blij dat ik in mijn Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten. Breda staat vanaf 18 december op haar kop! ”

Domien en Frank krijgen tijdens 3FM Serious Request bezoek van bekende nachtgasten, waaronder Humberto Tan en Dionne Stax. De 3FM dj’s die niet in het Glazen Huis zitten, reizen het hele land door om acties en actievoerders te ondersteunen. Ook verzorgen de jocks de dag- en avondprogrammering van het 3FM Clubhuis in het Bredase poppodium Mezz. Hier genieten bezoekers o.a. van live muziek, lezingen, exposities en activiteiten en horen ze meer over de stille ramp die longontsteking heet. 

In samenwerking met indebuurt Breda