Volledig scherm
PREMIUM
Een van de grote projecten waar Breda de komende jaren in investeert: de Nieuwe Mark. Hier een beeld van hoe een deel daarvan er over enkele jaren kan uitzien. © Gemeente Breda

Gooit Breda te veel geld over de balk?

BREDA - De gemeente Breda maakt zich kwetsbaar voor slechtere tijden. Er wordt wel veel geïnvesteerd in grote projecten, maar te weinig geld opzij gezet om onverwachte tegenvallers in de nabije toekomst op te vangen.

Die conclusie trekt de Rekenkamer Breda op basis van het Jaarverslag 2018 dat burgemeester en wethouders hebben opgesteld.

  1. Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    BREDA - De terrassen aan de Bredase haven stroomden relatief laat vol, dinsdagavond. Maar gezeten aan het water van de singels, met het nummer Poupee De Cire, Poupee De Son schallend door de luidspreker, en tempraturen die zelfs ruim na het vallen van de avond nog rond de dertig graden liggen, zou je jezelf bijna aan de Franse Rivièra wanen. Helemaal wanneer er de hele avond ook nog eens vol passie over Tour La Grande Boucle, de tour de Franse, gesproken wordt. Maar dan zonder krekels op de achtergrond en met voornamelijk bier op de tafels in plaats van wijn.

In samenwerking met indebuurt Breda