Volledig scherm
De vermiste man werd teruggevonden bij een bosperceel. © Politie.nl

Gewonde man tijdelijk vermist na verkeersongeval Strijbeek, teruggevonden op Belgische grens

STRIJBEEK - Een man (78) is woensdagavond na een verkeersongeval vermist geraakt. De man is door nog onbekende reden na het ongeval in het bos op de Nederlands-Belgische grens terechtgekomen.

Op de Strijbeekseweg botste een personenauto met een landbouwvoertuig. Na het ongeluk stapte de gewonde bestuurder van 78 uit de auto en liep hij weg van het ongeluk. Daarna werd de man tijdelijk vermist.

De man vertrok na het ongeluk rond 00.30 uur in de richting van de Belgische grens de bossen in. Omdat hij gewond was geraakt bij het ongeval, hebben meerdere eenheden van de politie gezocht naar de man. Ook de politiehelikopter werd daarbij ingezet.

Agenten vonden de 78-jarige man uiteindelijk rond 07.30 uur in een bosperceel op de grens tussen Nederland en België. De man is, omdat hij gewond is geraakt, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Waarom de man wegliep na het ongeluk, is nog onduidelijk.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Leonne Zeegers uit Breda is nu officieel genderneutraal: ‘Overheid heeft schop onder de kont gekregen’
    Update + video + foto's

    Leonne Zeegers uit Breda is nu officieel genderneu­traal: ‘Overheid heeft schop onder de kont gekregen’

    BREDA - Alsof de koning zelf zijn paspoort komt verlengen, zoveel pers is er vrijdagmiddag aanwezig bij de ingang van het stadskantoor. Op de agenda echter geen adellijk bezoek, maar de non-binary persoon Leonne Zeegers. Dankzij een uitspraak van de rechter mag zij als eerste Nederlander een paspoort aanvragen waarin niet expliciet vermeld staat of ze man of vrouw is. In plaats van een V staat er X/X.

In samenwerking met indebuurt Breda