Volledig scherm
Een van de betrokken chauffeurs krijgt assistentie. © Tom van der Put/MaRicMedia

Gewonde bij ongeval op A16 bij Breda

BREDA - Op de A16 is vrijdagmiddag een gewonde gevallen bij een ongeval. Er waren enige tijd twee rijstroken afgesloten, maar de weg is weer vrij. Er was een flinke file ontstaan.

Het ongeval gebeurde in de buurt van Breda, in de richting Antwerpen. Zeker twee auto's raakten beschadigd. Ter hoogte van de afslag Rijsbergen botste een bestuurder vol op zijn voorligger. De bestuurster van de voorste auto hield geen letsel aan het ongeval over.

Portieren
De bestuurder van de achterste auto raakte wel gewond. De portieren van zijn auto waren op slot en het ambulancepersoneel kreeg ze niet open. Een ambulancier is via het raam de auto in gegaan om de man te onderzoeken. Intussen werd de brandweer opgeroepen om de auto open te knippen.Toen de brandweer aanwezig was, was de deur van de auto er snel uit.

De man kon door het ambulancepersoneel en de brandweerlieden uit zijn auto geholpen worden en werd op de brancard gelegd. Na onderzoek in de ambulance is hij overgebracht naar het ziekenhuis.Een berger heeft de beide voertuigen afgesleept.

In samenwerking met indebuurt Breda