Getuige mishandeling gaat op vechtersbaas zitten in Breda en wacht op de politie

BS-CVe-BRBREDA – Een getuige van een mishandeling is in de nacht van maandag op dinsdag op een 21-jarige vechtersbaas gaan zitten en heeft hem overgedragen aan de politie. Dat gebeurde na een vechtpartij op de Hoge Brug in het centrum van Breda.

De 21-jarige man mishandelde op het zebrapad een 30-jarige Bredanaar. De getuige achtervolgde na de vechtpartij de 21-jarige man en wist hem op de Vismarktstraat te achterhalen. 

Agenten namen de vechtersbaas mee naar het bureau. Daar bleek hij bovendien meerdere zakjes met vermoedelijk cocaïne op zak te hebben. De reden van de vechtpartij is niet duidelijk. De Bredanaar moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen.

Volledig scherm
© Foto: Perry Roovers/MaRiCmedia
  1. Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    PRINSENBEEK - Ria (67) en Ton (66) Naber uit Prinsenbeek kregen donderdagochtend bezoek van wijkagent Erik Jan Bosma. Een vrolijk bloemetje van de politie vond hij wel op zijn plaats, als dank voor de kordate reddingsactie woensdag aan de Polderweg. Door snel handelen van het echtpaar kon een 96-jarige dorpsgenoot met een scootmobiel net op tijd uit een diepe sloot vol water worden gered.

In samenwerking met indebuurt Breda