Volledig scherm
Radio 2-dj Gerard Ekdom. © ANP

Gerard Ekdom leest ode van Brabantse journalist aan 'zwoele stem' van Carmen voor op Radio 2

Hij valt als een blok voor haar zwoele, sensuele stem en nu is ook zijn ode live op radio 2 voorgelezen door Gerard Ekdom . Uiteraard met een romantisch muziekje op de achtergrond. 

Carmen Verheul leest vrijwel dagelijks het nieuws voor op Radio 2. Deze morgen werd ze door Ekdom verrast met de ode van John Bas die dinsdagmorgen in BN DeStem stond. 

Een lachje kon ze daarbij niet onderdrukken. Zeker niet bij de opmerking over de zomersproetjes en de langharige katten.

"Super lief", reageert Verheul. "Ik word er helemaal verlegen van. Ik wilde eigenlijk iets over mezelf vertellen, maar dat doen we dan maar niet."

Na de ode, ging ze weer over tot de orde van de dag: het nieuws.

Volledig scherm
Column John Bas © John Bas
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda