Volledig scherm
Radio 2-dj Gerard Ekdom. © ANP

Gerard Ekdom leest ode van Brabantse journalist aan 'zwoele stem' van Carmen voor op Radio 2

Hij valt als een blok voor haar zwoele, sensuele stem en nu is ook zijn ode live op radio 2 voorgelezen door Gerard Ekdom . Uiteraard met een romantisch muziekje op de achtergrond. 

Carmen Verheul leest vrijwel dagelijks het nieuws voor op Radio 2. Deze morgen werd ze door Ekdom verrast met de ode van John Bas die dinsdagmorgen in BN DeStem stond. 

Een lachje kon ze daarbij niet onderdrukken. Zeker niet bij de opmerking over de zomersproetjes en de langharige katten.

"Super lief", reageert Verheul. "Ik word er helemaal verlegen van. Ik wilde eigenlijk iets over mezelf vertellen, maar dat doen we dan maar niet."

Na de ode, ging ze weer over tot de orde van de dag: het nieuws.

Volledig scherm
Column John Bas © John Bas
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda