Volledig scherm
Foto genomineerd in de categorie 'ceremonie' © Sarina Dekker

Genomineerden Bruidsfoto Award zijn bekend

WEST-BRABANT - De genomineerden voor de Bruidsfoto Award zijn bekend gemaakt. Sarina Dekker uit Werkendam dingt mee in de categorie ‘ceremonie’, Marloe Evers uit Zundert is genomineerd met een foto van bruidskinderen en de foto’s van Babet Trommelen uit Dongen en Patricia uit Breda zitten beide in de categorie ‘emotie’.

De Bruidsfoto Award (BFA) is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

,,Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie in Nederland en België”, aldus de organisatie achter BFA.

Genomineerden, eervolle vermeldingen en winnaars van de Bruidsfoto Award komen allen op verschillende momenten in het jaar via media onder de aandacht van aanstaande bruidsparen. De prijsuitreiking is 11 mei. Zie voor alle genomineerden bruidsfotoaward.nl.

In samenwerking met indebuurt Breda