In de St. Jacobsstraat  in Galder deelt burgemeester Minses van Alphen-Chaam (hier met teamchef Ardie Gijsbers) gele kaarten uit aan snelheidovertreders en gaat met ze in gesprek.
Volledig scherm
PREMIUM
In de St. Jacobsstraat in Galder deelt burgemeester Minses van Alphen-Chaam (hier met teamchef Ardie Gijsbers) gele kaarten uit aan snelheidovertreders en gaat met ze in gesprek. © Pix4Profs-Ron Magielse

Gele kaart voor verkeerszondaars in Galder en Chaam

GALDER - Een auto wordt aangehouden op de St. Jacobsstraat in Galder. Het knulletje op de bijrijdersstoel barst in tranen uit als hij agenten ziet. Burgemeester Joerie Minses (Alphen-Chaam) en teamchef Ardie Gijsbers (politieteam Markdal) springen bij en troosten hem. “De politie doet niets, hoor.”

  1. Backstage bij SBS6-uitzending De Dansmarathon in Breda: 566 meter sporttape, 1200 medewerkers en 150.000 stappen
    PREMIUM

    Backstage bij SBS6-uitzending De Dansmara­thon in Breda: 566 meter sporttape, 1200 medewer­kers en 150.000 stappen

    BREDA - Het Bredase Breepark vormde van donderdag tot en met zaterdag het decor van de SBS6 marathonuitzending van De Dansmarathon. Honderd koppels gingen de uitdaging aan om vijftig uur non-stop te dansen, met als beoogd doel de hoofdprijs van 100.000 euro te winnen. Het hele evenement is continu live te volgen geweest op tv. Twintig paren hielden het vijftig uur vol.

In samenwerking met indebuurt Breda