Volledig scherm
Het Noordelijkste treinstation van Nederland; De Eemshaven. © Venema Media

Geen treinen tussen Breda en Roosendaal tot diep in de nacht door seinstoring op het spoor

BREDA/ROOSENDAAL/DEN BOSCH - Door een seinstoring op het spoor rijden er geen treinen tussen Breda en Roosendaal. Dit duurt tot diep in de nacht. 

Ook rijden er minder treinen tussen Breda en Rotterdam, Rotterdam en Eindhoven, Utrecht en Den Bosch. Dit houdt tot ongeveer 23.45 uur aan.

De NS verwacht dat de treinen tussen Breda en Roosendaal pas weer rond 02.00 uur normaal rijden. De extra reistijd kan oplopen tot meer dan een uur. 

Er rijden bussen tussen Roosendaal, Etten-Leur en Breda. Met een sprinter via Lage Zwaluwe kunnen de steden bereikt worden, laat de NS weten. 

  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Breda