Volledig scherm
Gaslek Bavelselaan in Breda. © Tom van der Put/MaRicMedia

Gaslek Bavelsebaan in Breda gedicht, straat is weer vrij

BREDA - In de Bavelselaan in Breda ontstond woensdagochtend een gaslek door werkzaamheden. De locatie was afgezet, maar inmiddels is de situatie onder controle. 

Het lek is dichtgegooid met zand, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio. De weg is daarom weer vrij. De buurtbewoners ondervonden vrij weinig overlast van het gaslek. Omdat het zich middenin een woonwijk bevindt waren ze extra voorzichtig. 

Volledig scherm
Gaslek Bavelselaan in Breda. © Tom van der Put/MaRicMedia
Volledig scherm
Gaslek Bavelselaan in Breda. stockfoto gaslek afzetting afgezet stock adr © Tom van der Put/MaRicMedia
 1. Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd
  PREMIUM

  Bruisend Ginneken Breda: veel in weinig tijd

  BREDA - De organisatie van de 51e editie van de braderie in het Ginneken kan tevreden achterover leunen. Hoewel de voorbereiding in een paar luttele weken moest rondkomen, is er toch een volwaardig evenement uitgerold. Bruisend Ginneken, zoals de braderie officieel heet, werd druk bezocht en de meeste ondernemers zijn tevreden. "En dat is toch knap, gezien het feit dat we het in een paar weken uit de grond hebben gestampt", zegt Johan de Vos. "We stonden onder een enorme tijdsdruk." De eigenaar van café Boerke Verschuren op de Ginnekenmarkt zit sinds kort in het bestuur van Bruisend Ginneken.
 2. Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

  Feest en protest bij opening Zuidelijke Rondweg in Breda

  BREDA - Een feestelijke opening en een protest op dezelfde dag. Voor zover bekend was dat nog niet voorgekomen in de lange en bewogen geschiedenis van de Zuidelijke Rondweg. Die ging na twee maanden werkzaamheden weer open voor het autoverkeer. Vanaf zes uur in de avond waren de weggebruikers weer welkom. Daarvoor was de verkeersader in Breda-zuid het bezit van wandelaars, fietsers, skaters, steppers, hardlopers en andere recreanten.

In samenwerking met indebuurt Breda