Samen bootje varen in de singels van Breda is een actiiteit waar Julot, Loes, Bente, Emma, Freeke en Hannah (niet in de boot), vriendinnen van de vorig jaar poltseling overleden Floor Chatrer, met plezier aan terugdenken.
Volledig scherm
PREMIUM
Samen bootje varen in de singels van Breda is een actiiteit waar Julot, Loes, Bente, Emma, Freeke en Hannah (niet in de boot), vriendinnen van de vorig jaar poltseling overleden Floor Chatrer, met plezier aan terugdenken. © Pix4profs / Jan Stads

Floor was eigenzinnig en altijd in voor een feestje

in liefdevolle herinneringBREDA - Hun lieve hartsvriendin Floor Chatrer was pas 16 jaar oud toen ze vorig jaar op zondagochtend 8 juli niet meer wakker werd. Het gemis neemt enkel toe.

Deel uw herinnering

Heeft u dierbare herinneringen aan een overleden partner, familielid, vriend(in) of kennis? Wij luisteren graag naar uw verhaal. U kunt zich opgeven voor de rubriek In Liefdevolle Herinnering door een mail te sturen naar s.denboer@bndestem.nl.

Julot, Loes, Bente, Hannah, Emma en Freeke zitten aan de grote tafel in de ouderlijke woning van Floor. Ze kennen elkaar van hockey of van school. Dankzij Floor is hun vriendschap het afgelopen jaar nog hechter geworden. ,,Ik kreeg die zondagmorgen een app-berichtje van Alice, de moeder van Floor, dat Floor was overleden”, vertelt Julot. ,,Ik snapte er niets van. We waren op dat moment met een deel van ons hockeyteam uit Prinsenbeek bij Hockeyloverz, een festival. De ouders van Floor hadden haar daar zaterdagochtend opgehaald, omdat zij naar huis wilde. Er was verder niks bijzonders gebeurd.”

In samenwerking met indebuurt Breda