Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Jansen

Flinke files in de regio tijdens ochtendspits door ongelukken

ETTEN-LEUR - Flinke files zorgen maandagmorgen voor de nodige vertraging op diverse wegen in Brabant. De grootste problemen waren op de A16 door een ongeluk dat in de ochtenduren bij Zwijndrecht plaatsvond. Tussen Zevenbergschen Hoek en Hendrik-Ido-Ambacht stond op het hoogtepunt een file van 17 kilometer. Het verkeer werd omgeleid. Rond 11.00 uur was de weg weer vrij.

A27
Ook op de A27 was het flink druk. Vanaf Gorinchem stond op enig moment 9 kilometer file. Tussen Raamsdonksveer en Gorinchem stond toen bij elkaar zo'n 11 kilometer file. Rond 8.30 uur waren deze files inmiddels flink geslonken.

A58
Door een ongeluk op de A58 ter hoogte van Moergestel is de linkerrijstrook richting Eindhoven afgesloten. Er stond maandagochtend om 06.54 uur meer dan 6 kilometer file, zo meldt de ANWB. Rond 9.30 uur was de A58 filevrij.

A29
Een ongeluk op de A29 richting Rotterdam zorgde eveneens voor de nodige vertraging. Bij knooppunt Sabina stond op enig moment 8 kilometer file. Rond 09.00 uur was de file al flink geslonken.

In samenwerking met indebuurt Breda