Volledig scherm
Nicolette Kluijver en Dennis Weening tijdens de perspresentatie van de kandidaten voor het nieuwe seizoen van het RTL programma Expeditie Robinson. © ANP Kippa

Finale Expeditie Robinson ook in bioscoop Breda te zien

BREDA - De seizoensfinale van Expeditie Robinson is op 21 december ook in de bioscoop in Breda te zien. De ontknoping van het realityprogramma wordt in vijf zalen van Pathé vertoond, meldt RTL donderdag.

De kaarten voor de shows in CineMec in Utrecht, Tuschinski in Amsterdam en Pathé Schouwburgplein in Rotterdam waren zo snel uitverkocht, dat er twee bioscopen zijn toegevoegd. De finale wordt nu ook in Breda en Groningen op het grote scherm vertoond.

In elke bioscoop is tevens een finalist aanwezig of één van de presentatoren: Dennis Weening, Nicolette Kluijver of Luuk Ikink. Welke finalist en presentator in welke bios zit, blijft geheim.

Het is het achttiende seizoen van Expeditie Robinson. Momenteel zijn er nog zes kandidaten over: Kaj Gorgels, Niels Gomperts, Roeland Fernhout, Shelly Sterk, Soundos El Ahmadi en Carlos Platier Luna.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda