Fietser (80) overleden na aanrijding met auto in Rijsbergen

videoRIJSBERGEN - Op de Risten in Rijsbergen is vrijdagochtend een fietser overleden na een aanrijding met een auto. Het gaat om een 80-jarige inwoner van Rijsbergen. 

Het ongeluk gebeurde rond 8.20 uur. Een traumahelikoper kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer werd na het incident nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. 

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. Ook hebben agenten de bestuurder van de auto gehoord. 

Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRic Media
Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRic Media
Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRic Media
Volledig scherm
© Tom van der Put / MaRic Media
  1. El Allouchi: ‘Zo dominant en dan toch verliezen’
    Reacties

    El Allouchi: ‘Zo dominant en dan toch verliezen’

    Mounir El Allouchi schudde na afloop van het met 1-2 verloren duel met FC Twente zijn bezwete hoofd. ,,Ik kan het nog steeds niet geloven”, zei hij zo’n tien minuten nadat scheidsrechter Siem Mulder de partij midden in een blessurebehandeling heeft afgefloten. Hij trok de capuchon van zijn lange jas stevig over zijn hoofd en stak de handen diep en de zakken. ,,Wij voetballen zo goed, zo dominant, hebben zoveel controle over de wedstrijd en dan toch verliezen. Met alle respect, maar tegen dit FC Twente had dat niet mogen gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Breda