Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Fietsende meisjes lastiggevallen door man op weg naar school: 'Raar amicaal gedrag'

BREDA - De politie is op zoek naar een man die schoolgaande meisjes lastigvalt op de Nieuwe Kadijk in Breda. 

Het zou gaan om een man tussen de 30 en 35 jaar. Wijkagent Rachid Al Kahja van Teteringen en Waterdonken vertelt: ,,We hebben in de afgelopen weken een aantal meldingen binnengekregen van met name jonge meisjes", zegt hij. ,,Een man zou de jongeren aanspreken en tussen hen in gaan fietsen. De man vertoont raar amicaal gedrag." 

Naar aanleiding van de meldingen heeft de politie meermaals gepost op de plekken waar de man de meiden lastig viel: de 'schoolroute' tussen Teteringen en Breda, op de Doornboslaan en de Nieuwe Kadijk. ,,Maar dat heeft nog niets opgeleverd."

De politie is op zoek naar getuigen. ,,Het gebeurt met name in de ochtend, tussen kwart over acht en kwart voor negen. We willen de man graag uit de anonimiteit halen en met hem praten."

Het gaat om een man van ongeveer 1 meter 80, met een rossig baardje en een donkerkleurige pet. De man zou altijd donkere kleding dragen en op een zwarte omafiets rondrijden. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda