Volledig scherm
© Thinkstock

Fietsen en golfclubs gestolen uit garage in Teteringen

TETERINGEN - Uit een garage aan de Hoolstraat in Teteringen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag twee fietsen en een tas met golfclubs gestolen.

In de garage was rond 2.10 uur ingebroken. Agenten zagen korte tijd later op de Backer en Ruebweg in Breda twee mannen fietsen. Gezien het tijdstip en het feit dat er net twee fietsen waren gestolen in Teteringen, kregen de mannen een stopteken van de agenten. Het bleek te gaan om de twee gestolen fietsen. Het tweetal is opgepakt. Het gaat om een 41-jarige man uit Etten-Leur en een 38-jarige man uit Breda. In een auto die vlakbij stond werd een gestolen tas met golfclubs gevonden. De spullen zijn samen met de fietsen teruggegeven aan de eigenaar. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. BR Serenader en Skippabeat eerste lokale bands op Palm Parkies ooit

    BR Serenader en Skippabeat eerste lokale bands op Palm Parkies ooit

    BREDA - De Bredase skaband Skippabeat staat vlak voor haar optreden op Palm Parkies al op het podium. Ze wachten tot ze mogen beginnen en maken van de gelegenheid gebruik om volop selfies te maken. Samen met Serenader, eveneens Bredaas, headlinen ze de zesde editie dit jaar. Het is een nieuwigheid van Palm Parkies. ,,Het is een hele eer om als Bredase band op een Bredaas festival van dit formaat te staan", zegt drummer Hans Albers van Skippabeat.

In samenwerking met indebuurt Breda