Volledig scherm
PREMIUM
De verdwijningsposter van James Patrick Grealis. © Deliveroo

Familie vermiste Ier dolblij met posteractie Bredase maaltijdbezorgers

BREDA - De familie van de in Breda vermiste Ierse timmerman James Patrick Grealis is erg blij dat koeriers van maaltijdbezorger Deliveroo gaan rondrijden met posters van hun daar verdwenen familielid. 

,,We zijn blij dat zijn gezicht weer onder de aandacht van het publiek komt. Misschien komt er iets los.  We missen JP al meer dan tien jaar maar geven de hoop nooit op dat we hem vinden", reageert zus Helen Grealis in Ierland op de start van de actie.

  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda