BREDA - Catherina Iosifidis, winnares van de St Joost Penning op de eindejaarsexpositie van kunstacademie St. Joost in 2019. Door corona wordt de eindejaarsexpositie 2020 in oktober gehouden. De pop-up kunstroute bij Electron is een extra expositie van 20 St. Jooststudenten.
Volledig scherm
BREDA - Catherina Iosifidis, winnares van de St Joost Penning op de eindejaarsexpositie van kunstacademie St. Joost in 2019. Door corona wordt de eindejaarsexpositie 2020 in oktober gehouden. De pop-up kunstroute bij Electron is een extra expositie van 20 St. Jooststudenten. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Expositie St. Joost op braakliggend stuk grond in Belcrum

BREDA - Op het braakliggende terrein tussen Electron en Brack is in de open lucht een kunstroute uitgezet. De expositie is vanaf vrijdag te zien.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.