Frederik Duerinck (m) en Wander Eikelboom (r) van Sense of Smell schuiven verslaggeefster Edine in een van de kisten van de installatie die CMD-studenten hebben ontworpen om bezoekers te laten ervaren wat beroemde doden als laatste roken.
Volledig scherm
Frederik Duerinck (m) en Wander Eikelboom (r) van Sense of Smell schuiven verslaggeefster Edine in een van de kisten van de installatie die CMD-studenten hebben ontworpen om bezoekers te laten ervaren wat beroemde doden als laatste roken. © Joyce van Belkom/Het Fotoburo

Experiment op Avans in Breda: hoe voelde Whitney Houston zich vlak voor ze stierf? (video)

BREDA - Onder de naam Sense of Smell onderzoeken studenten en docent van Avans Hogeschool de kracht van geur als communicatiemiddel.​ Het opvallende onderdeel Famous Death brengt met geur laatste minuten van beroemde dode tot leven. Verslaggeefster Edine Wijnands onderging de laatste minuten van Witney Houston.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Breda