Een jaar nadat hun kindje Sieb dood werd geboren lacht het leven Carlijn en Thibaud weer toe.  Het verlies inspireerde hen om te doen wat ze echt willen: mensen blij maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Een jaar nadat hun kindje Sieb dood werd geboren lacht het leven Carlijn en Thibaud weer toe. Het verlies inspireerde hen om te doen wat ze echt willen: mensen blij maken. © Pix4Profs-Ron Magielse

Eén jaar na de dood van baby Sieb: ‘Wij geloven weer in een mooie toekomst’

Het afgelopen half jaar kon je niet om Carlijn Kloet en Thibaud van der Steen heen. Van NOS-journaal tot instagram, ze straalden overal. Wie had dat gedacht op 1 januari 2020, toen de dood van hun eerste kind alles zwart kleurde. ,,We wachten niet op het licht aan het eind van de tunnel. We hangen onderweg de lampjes op.”

  1. Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    BREDA - Horecaondernemers reageren euforisch op de aangekondigde versoepelingen van de coronaregels. Vanaf volgende week zaterdag kunnen Oranjefans weer EK-wedstrijden op grote schermen op het terras of in het café kijken. Ook kan een bezoek aan de kroeg of club tot diep in de nacht doorgaan. ,,Het is echt alsof je de loterij hebt gewonnen. Deze zomer ziet er nu wel even rooskleuriger uit dan die van vorig jaar”, beschrijft horecaondernemer Johan de Vos uit Breda.

In samenwerking met indebuurt Breda