Spookauto in beslag genomen bij Hazeldonk.
Volledig scherm
Spookauto in beslag genomen bij Hazeldonk. © Team Verkeer Zeeland-West-Brabant

Duitse ‘spookauto’ in beslag genomen op A16 bij Hazeldonk

BREDA - Bij Hazeldonk, op de A16 ten zuiden van Breda, heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag een zogenaamde spookauto in beslag genomen. Het gaat om een Duits voertuig dat al bijna een jaar op niemands naam staat.

Dat meldt het Team Verkeer van de politie. ,,Bij controle van het kenteken bleek het voertuig sinds 25 februari 2019 geen tenaamstelling meer te hebben.” Het voertuig is beslag genomen en de bestuurder krijgt een proces-verbaal.

In dezelfde nacht is er gecontroleerd op de A58 bij Etten-Leur. Hier werd onder meer een vrachtwagen een tijdje stilgezet omdat er geen tweede transportbegeleider aanwezig was.

  1. Breda kan wel leven met coronamaatregelen: ‘Het lijken de jaren ‘50 wel’

    Breda kan wel leven met coronamaat­re­ge­len: ‘Het lijken de jaren ‘50 wel’

    BREDA - Twee op de drie inwoners van Breda heeft geen moeite met de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus te bestrijden. Dat wil niet zeggen dat ze het er niet moeilijk mee hebben. Zo vindt 13 procent van de Bredanaars het jammer dat een bezoek aan verpleeghuis of andere zorginstelling er even niet in zit. Aan de andere kant leidt de situatie ook tot saamhorigheid: ‘Dit ken ik alleen maar uit de jaren ’50 en ‘60’.

In samenwerking met indebuurt Breda