Volledig scherm
© Thinkstock

Dronken man gaat tekeer tegen politie in Breda: 'Ik pak jullie, kankerhomo's'

BREDA - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is vrijdagochtend aangehouden in Breda omdat hij zijn identiteitsbewijs niet wilde tonen aan de politie. Na zijn aanhouding beledigde de Bergenaar de agenten, hij bleef zich verzetten tot hij in de cel zat.

De man werd omstreeks 2.30 uur aangesproken door de politie omdat hij lastig deed voor de deur van een café aan de Reigerstraat in Breda. De man werd het café niet binnengelaten omdat hij dronken zou zijn en zich niet wilde legitimeren.

Ook aan de politie wilde de man zijn legitimatie niet laten zien. Hierop besloten de agenten over te gaan tot fouilleren. Op dat moment werd het mis en werd de man kwaad. De man nam een dreigende houding aan en verzette zich hevig toen de agenten hem vastpakten.

Spugen
​De man riep 'kanker wijf, jullie gaan mij hiervoor betalen. Kanker hoer' en 'ik pak jullie, kanker homo’s'. Nadat de verdachte naar de agenten riep dat hij ze dood zou maken werd de man geboeid in de politieauto gezet. Daarbij bespuugde hij de agenten.

Onderweg naar het bureau, en zelfs in de politiecel, ging de man door met beledigen en dreigen. Tegen de Bergenaar zal een fors proces-verbaal op worden gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda