Volledig scherm
© Erna Lammers

Drie belangstellenden tekenen voor bedrijventerrein Molenzicht

ZUNDERT - Voor drie van de negen bouwkavels op bedrijventerrein Molenzicht in Zundert is een optie ondertekend. Dat heeft de gemeente Zundert bekend gemaakt. Nog eens twee bedrijven hebben belangstelling getoond voor het terrein. Dat leidde nog niet tot concrete opties.

Molenzicht is relatief nieuw. Zundert biedt er negen bouwkavels van tussen de duizend en drieduizend vierkante meter aan. Eén daarvan reserveerde Zundert al meteen voor een corsobouwplaats van buurtschap Markt, voor de andere acht is en wordt gezocht naar bedrijven met een 'hoogwaardige uitstraling'. Tot nog toe leidde dat dus tot de drie concrete ondertekeningen.

Na de vakantie, op 9 januari, wordt begonnen met het bouwrijp maken van het bedrijventerrein. De kavels worden klaar gemaakt voor bebouwing. Daarnaast komt er asfalt, een rioleringssysteem en straatverlichting. Het werk is, zo is de verwachting, medio maart afgerond.

Vanwege de veiligheid kunnen tijdens de werkzaamheden tijdelijk de parkeerplaatsen langs de parallelweg, de Kringgreppel, niet worden gebruikt. Het Mencia College blijft wel bereikbaar.

In samenwerking met indebuurt Breda