Volledig scherm
Hulpdiensten aan de Tolbrugstraat in Breda, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand werd neergestoken. © MaRicMedia / Perry Roovers

Doodgestoken 28-jarige Bredanaar is Berry van Gool: ‘Een aardige, altijd vrolijke man’

BREDA - De 28-jarige man die zaterdag in het ziekenhuis overleed aan de gevolgen van een steekpartij in het Bredase centrum, is Berry van Gool uit Breda. Dat bevestigt Jan Hofman, penningmeester van handboogvereniging Sint Sebastiaan in Prinsenbeek.

Zijn gewelddadige dood kwam als een schok en maakte veel reacties los bij de 26 leden tellende vereniging, zegt Hofman, die de leden op de hoogte stelde van het overlijden van Van Gool. ,,Hij was nog niet zo heel lang lid van onze club, ongeveer een jaar of drie. Hij kwam regelmatig, maar de laatste maanden niet meer zo vaak want hij tobde nogal met z'n rug. Het was een opgeruimde, aardige, altijd vrolijke man.”

De handboogvereniging houdt geen aparte herdenking voor hun lid omdat ze daarvoor geen geschikte ruimte hebben. ,,We hebben sinds een paar maanden geen accommodatie meer. Maar we gaan natuurlijk naar de uitvaart", aldus Hofman. 

De familie van Berry van Gool wil geen commentaar geven op zijn overlijden. 

In samenwerking met indebuurt Breda