Volledig scherm
Het voormalige Zara-pand op de hoek van de Eindstraat en Karnemelkstraat. © Nicole Roelands

Dit komt er in het voormalige Zara-pand in Breda

BREDA - De stad krijgt er een nieuwe keten bij. Distrikt Nørrebro, een formule van The Sting, opent binnenkort een vestiging in het voormalige Zara-pand op de hoek van de Eindstraat en Karnemelkstraat. 

Sinds de verhuizing van Zara naar het voormalige pand van Bijenkorf, staat het pand aan de Eindstraat leeg. Af en toe werd het gebruikt als outlet, maar meer ook niet. Nu, meer dan een jaar later, bevestigt The Sting dat ze er een winkel openen. Niet als The Sting, maar met de formule Distrikt Nørrebro. 

Grootst van Nederland

Tot een paar maanden geleden was dit merk enkel te koop bij The Sting, maar in november opende het merk de eerste winkel in Den haag. Volgens de woordvoerder van het moederbedrijf worden er dit jaar nog twee winkels geopend van het merk, in Uden en Den Bosch. "De Distrikt-store in Breda wordt de grootste tot nu toe.", aldus de woordvoerder. 

Opening winkel

Het bedrijf heeft gekozen voor Breda vanwege 'het geloof in Breda als winkelstad, de goede ligging en de vierkante meters die deze winkel biedt'. "Uitermate geschikt om deze nieuwe formule uit te rollen." 

De verbouwing start 1 mei en de opening staat gepland op donderdag 28 juni. 

Eerder deze maand werd ook bekend dat er in de Ginnekenstraat plannen zijn voor een mega-store van 4.000 vierkante meter. Volgens goed ingevoerde bronnen zou modeketen H&M de meest logische kandidaat zijn.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda