Volledig scherm
© ANP

Dirk laat Vögele in Zundert links liggen

ZUNDERT - Supermarkt Dirk van den Broek heeft geen plannen om uit te breiden naar een (deel van) het winkelpand van Charles Vögele in de Zundertse Molenstraat. Dat meldt woordvoerder Esther Kingma van de supermarktketen. Daarmee wordt een gerucht ontkracht dat hardnekkig rondzingt in Zundert.

Onlangs maakte het Zwitserse modebedrijf Charles Vögele bekend dat alle winkels in Nederland sluiten. Ook de vestiging in Zundert. Die gaat voor 16 maart dicht. In Zundert leidde dat tot het gerucht dat de supermarkt het oog op het pand heeft laten vallen. Onterecht, meldt Dirk van den Broek nu.

Het gebouw is eigendom van de Zundertse projectontwikkelaar Maas-Jacobs. Directeur Kris Maas: ,,We hebben geen verzoek binnen gekregen van Dirk van den Broek. Los daarvan is het pand niet leeg. Vögele heeft nog niet aangegeven wanneer die de winkel verlaat."

Maas: ,,Op termijn willen wij op die plaats woningen bouwen in combinatie met een commerciële strip. Voor het zover is, zien we natuurlijk liever geen leegstand. Dus meldt zich een tijdelijke huurder, dan nemen we dat zeker in overweging."

In samenwerking met indebuurt Breda