Volledig scherm
PREMIUM
Iris van Zwol aan tafel bij haar gasten in Old Dutch. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Dineren tussen de sporthelden bij Old Dutch in Breda

eetrecensieMet een burger en biertje voetbal kijken in een echte sportsbar of juist uitgebreid dineren in een restaurant waar sport meer op artistieke wijze aanwezig is in het interieur. Het kan beide bij Old Dutch.

Op een grote foto in het opgang naar het restaurant van Old Dutch juicht Evert van Benthem terwijl hij als winnaar over finish komt bij de Elfstedentocht van 1985. Uit speakers komt het Studio Sport-verslag van de 50 meter vrije slag van Inge de Bruijn bij de Olympische Spelen in Sydney: 'De Bruijn derde goud? Ja, derde goud!'

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda