Een traan op een ontwerp dat veel emotie opriep. Fotograaf Ramon Mangold legde het vast, maar selecteerde zelf een andere wagen voor deze ‘best of'.
Volledig scherm
PREMIUM
Een traan op een ontwerp dat veel emotie opriep. Fotograaf Ramon Mangold legde het vast, maar selecteerde zelf een andere wagen voor deze ‘best of'. © Ramon Mangold/Pix4Profs

Deze corsowagens vonden wij de allerbeste - de favorieten van BN DeStem

CORSO ZUNDERTNatuurlijk, de jury bepaalt elk jaar de winnaar bij het Zundertse bloemencorso. En er is een publieksprijs. Toch zijn dat niet altijd de creaties die de kijker het langst bijblijven. Wij vroegen vier journalisten en een fotograaf om hun favoriete corsowagen van deze eeuw. ,,Deze kwam in beeld, en vrijwel meteen sloeg de stemming om.”

  1. Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’
    achter de schermen

    Hoe John Bas zijn columns schrijft: ‘Sommigen vinden me brutaal, grof gebekt’

    Net toen ik alle vertrouwen in de mensheid begon te verliezen, ging de telefoon. John Bas. Je weet wel, die van dat roze overhemdje. Vandaag moest hij een keer niet op pad met mevrouw Bas voor een nieuwe badkamer. En ook niet voor een nieuwe auto. Hij zat met een writersblock. Weer een column ophangen aan zijn vrouw, te makkelijk. Nee, dan dat hijgende jongmens maar eens terugbellen dat hem al dagen lastigviel met de vraag: hoe doe je dat toch die columns.

In samenwerking met indebuurt Breda