Volledig scherm
© John Schouten / Beeld Werkt

Deze artiesten vind je tijdens Palm Parkies in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom

Over een kleine maand begint het muziekfestival Palm Parkies weer. Wie in West-Brabant woont, kan naar parken in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Lees hier welke artiesten je daar kan zien optreden.

Pater Moeskroen

Volledig scherm
© RENE SCHOTANUS

Pater Moeskroen trapt het festival af in het Valkenbergpark in Breda. Deze zeskoppige Nederlandse folkband staat bekend om hun festivalkrakers 'Joost', 'Laat Maar Waaien' en 'Hela Hola'. Bredanaars kunnen hen vinden op 11 juli in het Valkenbergpark. Een dag later treedt de band op in het Vrouwenhof in Roosendaal. Het laatste optreden is op 13 juli op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom.

Lees meer: Palm Parkies langer open, meer zitplaatsen én met foodtrucks

Jared Grant

Volledig scherm
© Sanne Donders

Wie op zoek is naar ritmische soulmuziek, kan eind juli terecht bij Jared Grant. Deze Rotterdamse zanger kreeg zijn bekendheid dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland in 2015. Op 25 juli vind je hem in het Valkenbergpark in Breda, op 26 juli in het Vrouwenhof in Roosendaal en op 27 juli op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom.

New Cool Collective

Volledig scherm
© Paul Bergen

In het Valkenbergpark in Breda begint de avond op 1 augustus met een optreden van jazz-band New Cool Collective. Deze achtkoppige jazz-band trad onder andere op in Boedapest, Letland, Rusland en Japan. In 2002 wonnen ze de Edison Jazz Award. Op 2 augustus zijn de heren op het Vrouwenhof in Roosendaal, op 3 augustus op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom.

Radio Negra

Radio Negra is tot nu toe de enige band uit België die komt optreden. Naast hun eigen nummers, verwerken ze covers tot een mix van reggae, ska en salsa. Op 22 augustus staan ze in het Valkenbergpark in Breda en op 23 augustus op het Vrouwenhof in Roosendaal. Radio Negra sluit Palm Parkies op 24 augustus af op het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom.

In samenwerking met indebuurt Breda