Roel Leijten
Volledig scherm
PREMIUM
Roel Leijten © Pix4Profs-Ron Magielse

Deense duikbootmoord inspiratie voor speelfilm Bredanaar Roel Leijten

BREDA - BUOYANCY heet de eerste speelfilm van Bredanaar Roel Leijten.  Het is een psychologische thriller, gebaseerd op de geruchtmakende Deense duikbootmoord twee jaar geleden. Het speelfilmdebuut  gaat 15 januari in première in het Chassé Theater.

Aan ambitie geen gebrek bij de 30-jarige Roel Leijten. Zijn eerste lange speelfilm is nog niet uit of hij is in gedachten al met de volgende bezig. 

  1. Groep van 75 crossers luistert niet als politie ingrijpt in Bosschenhoofd, ‘onacceptabel gedrag’ gaat verder bij station Lage Zwaluwe

    Groep van 75 crossers luistert niet als politie ingrijpt in Bosschen­hoofd, ‘onaccepta­bel gedrag’ gaat verder bij station Lage Zwaluwe

    BOSSCHENHOOFD - Een groep van 75 crossende bestuurders en bijbehorend publiek is zaterdagmiddag van een braakliggend terrein bij vliegveld Breda International Airport weggestuurd. Ondanks dat samenscholen niet is toegestaan, werd dezelfde groep een paar uur later opnieuw gezien bij NS Station Lage Zwaluwe. Daar ging de illegale wedstrijd verder en stond er opnieuw een groep mensen toe te kijken.

In samenwerking met indebuurt Breda