Lintje voor Johan Mulders voor onder meer zijn aandeel in de restauratie van de karkooi bij De Pekhoeve. Zijn vrouw Margriet speldde de onderscheiding op.
Volledig scherm
Lintje voor Johan Mulders voor onder meer zijn aandeel in de restauratie van de karkooi bij De Pekhoeve. Zijn vrouw Margriet speldde de onderscheiding op. © Pix4Profs-Ron Magielse

Dankzij Johan Mulders is de karkooi van Ulvenhout bijna hersteld, en dat levert een lintje op

ULVENHOUT - Zonder vrijwilligerswerk geen bruisend dorpsleven. Dat werd woensdagmiddag duidelijk in Ulvenhout. Wegens de ‘bijna-voltooiing’ van de gerestaureerde karkooi op het terrein van De Pekhoeve waren zo’n vijftig vrijwilligers uit verschillende organisaties aanwezig. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Breda