Theesalon De Struyck op het Nolensplein (voorheen Planciusplein).
Volledig scherm
Theesalon De Struyck op het Nolensplein (voorheen Planciusplein). © Palko Peeters

Crowdfunding voor sociale projecten Breda: De Struyck, Tools To Work en Nora Werkt

BREDA - Starters4Communities is een crowdfundingsactie gestart voor drie sociale projecten in de stad: theesalon De Struyck op het Nolensplein, Tools To Work in Teteringen (hergebruik en recycling) en Nora Werkt (begeleiding van mensen met verstandelijk beperking naar werk). 

Doel is een bedrag van 12.500 euro op te halen om deze ‘impactprojecten’ een boost te geven. Voor 9 maart moet het bedrag binnen zijn. Het vanuit Amsterdam opererende en landelijk actieve Starters4Communities biedt een praktijkgericht trainingsprogramma in sociaal ondernemen en maatschappelijke innovatie. ,,Wij helpen starters en professionals aanjagers te worden van sociale verandering”, aldus de organisatie. 

De crowdfunding biedt een keur aan aanbiedingen als donatie: van een multicultureel kookboek, een canvastas, mystery boxes samengesteld met ‘unieke producten uit Breda’, een moederdag-retraet tot een surprise date, uitgebreide lunch en een poster of flyer naar wens. Een vrije donatie mag ook. www.starters4communities.nl

In samenwerking met indebuurt Breda