Dit uitzicht raken de bewoners van het Bastion in Terheijden kwijt als de plannen van het waterschap Brabantse Delta  doorgang vinden.
Volledig scherm
Dit uitzicht raken de bewoners van het Bastion in Terheijden kwijt als de plannen van het waterschap Brabantse Delta doorgang vinden. © Pix4Profs/René Schotanus

College Drimmelen kritisch op proces dijkverzwaring Waterschap Brabantse Delta

TERHEIJDEN - De gemeente Drimmelen is teleurgesteld over de uitkomst van het proces rondom de dijkverzwaring in Terheijden en heeft hierover een kritische brief naar Waterschap Brabantse Delta gestuurd. Niet alleen zijn inwoners onvoldoende gehoord; ook alternatieve oplossingen voor de dijkverhoging zijn van tafel.

  1. Tien keer controversiële kunst: Tinkebell kan tegen een (op)stootje en erectie in de kerk
    PREMIUM

    Tien keer controver­siële kunst: Tinkebell kan tegen een (op)stootje en erectie in de kerk

    BREDA - Als kunst door iedereen gelijk gewaardeerd zou worden, dan was er geen kunst aan. Kunst mag schuren. Nee, kunst móet schuren volgens sommigen. Het kunstwerk Destroy my Face van de hand van Erik Kessels werd afgelopen week verwijderd uit skatehal Pier15. Dit gebeurde na aantijgingen van een groep - anonieme - creatieven en skaters die via social media stelden dat het werk zou oproepen tot geweld tegen vrouwen.

In samenwerking met indebuurt Breda