Volledig scherm
Hans van Tilborg (BAARLE!) © Jacques Hendriks

Coalitie Baarle-Nassau bekend: BAARLE! en Keerpunt '98

BAARLE-NASSAU - De twee voormalige oppositiepartijen in de gemeenteraad van Baarle-Nassau zijn eruit. BAARLE! en Keerpunt’98 gaan  zoals verwacht een coalitie vormen. De twee partijen waren de grote winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen en wonnen samen 8 van de 13 zetels in de raad, BAARLE! 5 en Keerpunt ‘98 3 zetels.

Hans van Tilborg, lijsttrekker van BAARLE!: “De uitwerking van het coalitieprogramma willen we nog in april afgerond hebben. Ik verwacht, ook al gezien onze verkiezingsprogramma’s, bij die onderhandelingen geen onoverkomelijke problemen. We gaan geen gedetailleerd, dichtgetimmerd programma schrijven, maar alleen hoofdlijnen op een rijtje zetten. We willen de andere partijen in de raad ook de gelegenheid bieden om de komende periode met hun inbreng te komen.”

Huisafval

Een onderwerp dat zeker in het programma komen te staan, is het terugdraaien van het huidige systeem van het inzamelen van huisafval.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda