Spinvis treedt op in de grote zaal van het Chassé Theater als onderdeel van het Laat Licht Festival. De 30 bezoekers zitten op het podium en de stoelen in de zaal zijn allemaal leeg.
Volledig scherm
Spinvis treedt op in de grote zaal van het Chassé Theater als onderdeel van het Laat Licht Festival. De 30 bezoekers zitten op het podium en de stoelen in de zaal zijn allemaal leeg. © Pix4Profs/René Schotanus

Chassé Theater Breda opent ‘in ganzenpas’ na coronasluiting

videoBREDA - Het Chassé Theater mocht zaterdagavond na enkele maanden weer publiek ontvangen. Met het minifestival 'Laat Licht' presenteerde het theater drie voorstellingen in een intieme setting. Dat intieme kwam vanzelf, want er mochten niet meer dan dertig personen de voorstelling bijwonen. 

  1. De naam van Theo van der Westerlaken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam
    PREMIUM
    COLUMN

    De naam van Theo van der Westerla­ken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam

    In een Bredaas hospice is Theo van der Westerlaken aan zijn laatste ronde begonnen. De afgelopen week kreeg de bescheiden, maar o zo grote man achter de Acht van Chaam nog drie onderscheidingen uitgereikt. Waaronder het niet alledaagse Gouden Wiel van de KNWU. 'Waarom niet eerder?', is het gevoel dat velen bekruipt. Zoals de wereld nu pas die 'mooie, lieve' wereldkampioene Lara van Ruijven leert kennen. Haar dood haalt haar uit de schaduw van de Sjinkie's en Suzanne's van het shorttrack.

In samenwerking met indebuurt Breda