In juni 2017 kreeg campingbaas Cees Engel te horen dat Fort Oranje op last van de gemeente gesloten zou worden. Het zorgde voor veel emoties op de camping, niet in de laatste plaats bij Engel zelf. Volgens de gemeente Zundert en de Veiligheidsregio West-Brabant zou Engel daarbij over de schreef zijn gegaan. Maar volgens de rechter blijkt dat nergens uit het proces-verbaal dat destijds werd opgemaakt.
Volledig scherm
In juni 2017 kreeg campingbaas Cees Engel te horen dat Fort Oranje op last van de gemeente gesloten zou worden. Het zorgde voor veel emoties op de camping, niet in de laatste plaats bij Engel zelf. Volgens de gemeente Zundert en de Veiligheidsregio West-Brabant zou Engel daarbij over de schreef zijn gegaan. Maar volgens de rechter blijkt dat nergens uit het proces-verbaal dat destijds werd opgemaakt. © Yojce van belkom

Cees Engel voor de rechter: spuugde en sloeg campingbaas Fort Oranje wel, of toch niet?

TijdlijnBREDA - En weer ging het bij de rechtbank in Breda donderdag over de ontruimde camping Fort Oranje in Rijsbergen. Ditmaal toonde de rechter zich uiterst kritisch over het besluit de eigenaren een gebiedsverbod voor de camping op te leggen. 

In samenwerking met indebuurt Breda