Caféganger slaat portier in gezicht in centrum Breda

BREDA - Een 25-jarige man heeft in de nacht van zaterdag op zondag een portier van een café in Breda in zijn gezicht geslagen. De politie heeft hem aangehouden op de Vismarktstraat. 

De verdachte komt uit Hilvarenbeek.  Ook een 27-jarige man uit Ulvenhout werd opgepakt. Hij zou hebben geprobeerd een uitsmijter van een café te slaan.

De twee mannen waren buiten met de beveiligers in discussie geraakt omdat een vriend vanwege zijn dronkenschap buiten was gezet. 

De 25-jarige man verklaarde zondagochtend dat hij niet kon geloven dat hij de portier geslagen had. Als hij dit had gedaan, moest het volgens hem zelfverdediging zijn geweest. 

De 27-jarige man verklaarde dat hij tegen de grond werd geduwd en mogelijk wat had tegengestribbeld. Hij vindt het onterecht dat hij is aangehouden.

  1. Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    Redders van man op scootmobiel bedankt door politie: 'Hij kwam nog net met z'n hoofd boven het water uit'

    PRINSENBEEK - Ria (67) en Ton (66) Naber uit Prinsenbeek kregen donderdagochtend bezoek van wijkagent Erik Jan Bosma. Een vrolijk bloemetje van de politie vond hij wel op zijn plaats, als dank voor de kordate reddingsactie woensdag aan de Polderweg. Door snel handelen van het echtpaar kon een 96-jarige dorpsgenoot met een scootmobiel net op tijd uit een diepe sloot vol water worden gered.

In samenwerking met indebuurt Breda