Volledig scherm
© Mathijs Bertens / Stuve Fotografie

Cadillac uit 1959 zwaar beschadigd bij felle brand in loods Prinsenbeek

PRINSENBEEK - Een felle brand in een loods aan de Logtenburg in Prinsenbeek heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor flinke schade gezorgd.

Onder meer een klassieke Cadillac uit 1959 werd beschadigd bij de brand die rond 02.30 uur plaatsvond. In het pand stonden in totaal tien antieke auto's en meubelen. Volgens de politie is er geen reden om aan te nemen dat de brand is aangestoken.

Ook bleek dat er vier Tsjechen in het bedrijfspand waren ondergebracht. De brand is achter in het pand begonnen, waar een werkplaats gevestigd zit.

De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse, de politie sloot de wegen naar het terrein af. Ook legde de brandweer een groot watertransport aan.

De eigenaar van het pand was niet aanwezig, een werknemer was ter plaatse om zijn op zakenreis zijnde baas op de hoogte te houden.

Ondanks de inzet van de brandweer vrijwel alles in het pand verloren gegaan.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ruim 500 NAC-supporters als één blok richting NAC
  video

  Ruim 500 NAC-supporters als één blok richting NAC

  BREDA - Als een Romeinse eenheid, letterlijk vierkant achter een geel en zwart spandoek met ‘The Yellow Army’ als opdruk, schuifelen de NAC-supporters richting het Rat Verleghstadion. Massaal. Zo’n vijfhonderd waren het er; nog zo’n tweehonderd NAC’ers zwermen eromheen met de fiets. ‘Achter de vlag’, wordt gescandeerd; de eenheid moest koste wat het kost bewaard blijven, als signaal naar het loshangend zand dat NAC hedentendage op het veld laat zien.
 2. 'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

  'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

  BREDA - Een beer van een vent. De verloren zoon van Hercules. Een nakomeling van De Hulk. Op sociale media wordt Chris van den Brug (31) liefkozend gebombardeerd tot superheld zonder cape. De praatgrage Bredanaar tilde gisteravond een auto op en bevrijdde daarmee een fietser die na een aanrijding klem kwam te zitten. Of Chris zichzelf als superheld ziet? ,,Nee joh, ik ben gewoon een lompe boer met een strak bierbuikje.”

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

'Als NAC zaterdag niet wint van FC Groningen kan het handhaving vergeten'

 • Eens (88%)
 • Oneens (12%)
4104 stemmen