Volledig scherm
© Thinkstock

Burenruzie in Breda mondt uit in vechtpartij

BREDA - Een burenruzie is vrijdagavond uit de hand gelopen in de Lieferingestraat in Breda. De ruzie liep uit tot een vechtpartij. Twee mannen zijn aangehouden. 

Rond 18.50 uur kregen agenten een melding dat er iets aan de hand was bij een woning tussen twee buurmannen. Bij de woning aangekomen gaf het slachtoffer aan dat hij zou zijn mishandeld door zijn buurman. Hij heeft hier aangifte van gedaan. 

De buurman is na de mishandeling naar huis gegaan. Agenten hebben hem daar aangehouden. Korte tijd later was er een derde bij gekomen. Hij bleek de ruit van het slachtoffer te hebben vernield. Daar is hij ook voor gearresteerd. 

Beide mannen zitten vast voor verhoor en de politie doet verder onderzoek naar het incident. 

  1. Coach ex-prostituees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’
    PREMIUM

    Coach ex-prostitu­ees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’

    BREDA - De seksbranche tiert welig. Onzichtbaar en vaak duister in de huiselijke sfeer of hotelkamer. Prostituees hebben vaak moeite om te stoppen. Ze vinden in Joukje Welman van Instituut Maatschappelijk Werk (IMW) in Breda een stevig baken van hulp en zorg. Sinds de oprichting van het regionaal uitstapprogramma prostituees (RUPS) in 2015 heeft ze liefst 168 prostituees in de Baronie (Breda, Oosterhout en Etten-Leur) op weg geholpen.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
7549 stemmen