Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Daan Quaars praat na over de Vuelta met enkele pitchers van de avond. Vlnr: Hans de Gruijter, Stephan La Haye, Werner van Beusekom, Daan Quaars en Tanja Steenhout. © Pix4Profs/René Schotanus

Broeden op bruisende Vuelta in broeierig Bredaas zaaltje

BREDA - Wat is een betere ambiance om te broeden op ideeën rond de Ronde van Spanje dan een broeierig zaaltje met Mediterraanse temperaturen en een matig tuffende airco? Dat moet de gedachte zijn geweest achter het tweede Vuelta Café in Breda. 

Waar de eerste editie in januari aftrapte in een sfeervol Mezz, vindt de tweede inspiratiesessie dinsdagavond plaats in een weinig inspirerende ruimte in het stadskantoor.

  1. Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    BREDA - De terrassen aan de Bredase haven stroomden relatief laat vol, dinsdagavond. Maar gezeten aan het water van de singels, met het nummer Poupee De Cire, Poupee De Son schallend door de luidspreker, en tempraturen die zelfs ruim na het vallen van de avond nog rond de dertig graden liggen, zou je jezelf bijna aan de Franse Rivièra wanen. Helemaal wanneer er de hele avond ook nog eens vol passie over Tour La Grande Boucle, de tour de Franse, gesproken wordt. Maar dan zonder krekels op de achtergrond en met voornamelijk bier op de tafels in plaats van wijn.

In samenwerking met indebuurt Breda