Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen weekend was het volle bak in de evenementenhal van Breepark bij het hardstyle-event Partyraiser en Dr. Peacock van organisator BKJN. © Foto Breepark

Breepark: Laat de concurrentie maar komen

BREDA - In de Brabanthallen in Den Bosch komt een mega-poptempel met 6.000 staanplaatsen, 3600 zitplaatsen. Dat is ruim de helft kleiner dan de hal op evenementenzone Breepark aan de A27 in Breda waar 13.000 mensen in kunnen. Een concurrent? ,,Ja en nee”, zegt commercieel directeur Anneke Stins van Breepark. ,,Wij richten ons ook op andere evenementen.” 

Popartiesten

De nieuwe hal in Den Bosch is bedoeld voor (internationale) popconcerten, maar ook grote voorstellingen en congressen. Er liggen vergevorderde contacten met twee grote popartiesten en ook andere contacten worden ingezet  voor de programmering, zegt de directeur van beurzenexploitant Libéma. In deze krant sprak de concertorganisator Mojo twijfels uit of er wel behoefte is aan een dergelijk grote hal in Brabant. De echt grote bands gaan volgens hem naar de Randstad. Mojo programmeert in deze provincie vooral in 013 in Tilburg (3000 bezoekers) en Het Klokgebouw (4500 plaatsen) in Eindhoven.  

In samenwerking met indebuurt Breda