BredaVandaag trekt de stekker er per 1 juli uit

BREDA –BredaVandaag stopt per 1 juli met de website in de huidige vorm. De website met nieuws over Breda is sinds 2008 in de lucht.

Wijnand Nijs, oprichter en eigenaar van de website, laat weten dat hij het juiste verdienmodel niet heeft gevonden. “De advertentieinkomsten zo ver teruggelopen dat deze niet meer in verhouding staan tot de inspanningen”, zegt hij in een bericht op de website.

Nijs hoopt de website nog te kunnen redden, maar zegt wel dat er een ‘klein wonder’ nodig is om dat voor elkaar te krijgen.

  1. Groep van 75 crossers luistert niet als politie ingrijpt in Bosschenhoofd, ‘onacceptabel gedrag’ gaat verder bij station Lage Zwaluwe

    Groep van 75 crossers luistert niet als politie ingrijpt in Bosschen­hoofd, ‘onaccepta­bel gedrag’ gaat verder bij station Lage Zwaluwe

    BOSSCHENHOOFD - Een groep van 75 crossende bestuurders en bijbehorend publiek is zaterdagmiddag van een braakliggend terrein bij vliegveld Breda International Airport weggestuurd. Ondanks dat samenscholen niet is toegestaan, werd dezelfde groep een paar uur later opnieuw gezien bij NS Station Lage Zwaluwe. Daar ging de illegale wedstrijd verder en stond er opnieuw een groep mensen toe te kijken.

In samenwerking met indebuurt Breda