,,Alle horeca, zo snel mogelijk open. Ook bedrijven zonder terras. Het blijkt dat het kan." Laurens Meyer, horeca-ondernemer.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Alle horeca, zo snel mogelijk open. Ook bedrijven zonder terras. Het blijkt dat het kan." Laurens Meyer, horeca-ondernemer. © Pix4Profs-Ron Magielse

Bredase horecamagnaat Laurens Meyer euforisch na heropening terrassen: 'Fantastisch. En nu snel álles open’

BREDA - Bijna een nationale feestdag, in ieder geval een historische horecadag. De Bredase ondernemer Laurens Meyer vindt dat de intelligente lockdown van de Nederlandse horeca bewijst dat 'we weer snel naar normaal kunnen'.  ,,Deze week nog!”

  1. De naam van Theo van der Westerlaken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam
    PREMIUM
    COLUMN

    De naam van Theo van der Westerla­ken hoort thuis op het monument van de Acht tegenover zijn huis in Chaam

    In een Bredaas hospice is Theo van der Westerlaken aan zijn laatste ronde begonnen. De afgelopen week kreeg de bescheiden, maar o zo grote man achter de Acht van Chaam nog drie onderscheidingen uitgereikt. Waaronder het niet alledaagse Gouden Wiel van de KNWU. 'Waarom niet eerder?', is het gevoel dat velen bekruipt. Zoals de wereld nu pas die 'mooie, lieve' wereldkampioene Lara van Ruijven leert kennen. Haar dood haalt haar uit de schaduw van de Sjinkie's en Suzanne's van het shorttrack.

In samenwerking met indebuurt Breda