In een hal van duikbootbouwer U-Boat Worx in Breda wordt de laatste hand gelegd aan een zeszitter voor cruises, drie aan elke kant. De piloot zit in het midden (zie ook  3D-foto verder beneden).
Volledig scherm
PREMIUM
In een hal van duikbootbouwer U-Boat Worx in Breda wordt de laatste hand gelegd aan een zeszitter voor cruises, drie aan elke kant. De piloot zit in het midden (zie ook 3D-foto verder beneden). © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Bredase bouwer duikboten U-Boat Worx groeit tegen de klippen op

BREDA - Water bubbelt met brute kracht in de grote container die naast de hal van de Bredase duikbootbouwer U-Boat Worx staat. Twee monteurs voeren in een boot onder water een reeks testen uit. ,,We bouwen deze voor een nieuwe markt, de kleinere cruiseschepen die excursies aanbieden”, vertelt marketing manager Roy Heijdra. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Breda