Volledig scherm
Optreden van de band Passing Goat bij Electron in Breda tijdens het nieuwe festival Overslag. foto Ron magielse/pix4profs

BredaPhoto krijgt passend slotweekend met Overslag Festival

BREDA - Beeld en geluid kwamen afgelopen zaterdag samen bij de eerste editie van het Overslag Festival in de Bredase wijk Belcrum.

Tijdens het slotweekend van BredaPhoto werd, verspreid over vijf plekken - STEK, Belcrum Beach, PIER 15 Skatepark, PodiumBloos en Electron -, livemuziek gekoppeld aan beeld. De bands werden gelinkt aan exposities van BredaPhoto op verschillende locaties in de Belcrum.

De vijf culturele broedplaatsen vonden elkaar in samenwerking met POB (Pop Organisatie Breda), kunststichting KOP en graphic design-bureau Thunder&Bold.

Waar het festival start, mag de bezoeker zelf weten. Agnes de Haan is samen met haar gezin een weekend in Breda, onder meer om BredaPhoto te bezoeken. In het restaurant waar ze aten, hoorden ze over Overslag Festival.

"Dit maakt ons weekendje weg wel af: het ultieme vakantiegevoel. Met je voeten in het zand, een biertje in de hand en luisteren naar livemuziek." Samen met haar zoontje luistert ze naar de twee heren van Fools Never Differ bij Belcrum Beach. "We zijn hier de avond net begonnen en lopen zo door naar de volgende locatie."

In samenwerking met indebuurt Breda