Volledig scherm

Bredanaar staat al vier volle nachten bij Glazen Huis

BREDA - Dat Serious Request veel fans heeft, is duidelijk. Nadjith Huybregtse (26) uit Breda is misschien wel de grootste. “Ik sta hier elke nacht van 22:00 uur tot 08:00 uur.” Sinds 2008 heeft hij elke editie van Serious Request bezocht.

“Iedere ochtend krijg ik van Domien of Frank wel weer een applausje dat ik er sta”, vertelt Huybregtse glunderend. “Ik vind het geweldig om te merken dat de dj’s energie van me krijgen.” Overdag vindt de Bredanaar het veel te druk. “In de late uurtjes kan ik lekker voor het raam staan. Ik sta liever hier dan dat ik thuis vanaf de bank kijk.”

Na de eerste editie van Serious Request in 2014, was de Bredanaar verkocht. “Ik vond dat zo gaaf. Sindsdien ben ik gek op 3FM. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed.” Dat veel dj’s zijn verhuisd naar andere zenders, doet hem niets. “Ik heb nu juist het gevoel dat ik de zender moet steunen.”

Deze avond was extra speciaal voor Huybregtse. Hij had geld geboden om een sapje van de dj’s te proeven. Erg lekker vond hij het niet.

Ook de komende nachten wil hij zeker komen. “Het is zo enorm gezellig hier. Ik ken iedereen hier. Het is gewoon een geweldig initiatief.”

In samenwerking met indebuurt Breda